Ongeveer ons

HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd.
HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd.
HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd.
HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd.
HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd.
 • HOREXS is een beroemde Chinese IC-substraatfabrikant die substraat 2-6L (professioneel overschreden opbouwtypes) 10 jaar produceert.

 • Gevorderde verpakkende Substraatfabrikant (Het Geheugenmodule van het Draadslokje FCCSP//enz. plakkend)

 • Aangezien in 2009, HOREXS reeds zich bij halfgeleider verpakkingssubstraat de productie concentreren

 • R&D-overschreden werd de teams gemiddelde leeftijd 30 jaar, eens gewerkt bij ASE.

Krijgen BGA-Substraat & IC-Pakketsubstraat Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
Andere details
 • Merken : HOREXS, HRX
 • Aantal werknemers : 100~200
 • Jaarlijkse omzet : 50million-100million
 • Opgericht Jaar : 2010
 • Export pct : 80% - 90%

China HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

HOREXS-Groep werd gevestigd in het vasteland van CHINA, heeft drie dochterondernemingen: De Elektronikaco. van Boluohongruixing, Ltd (in Huizhou-stad Guangdong wordt gevestigd) de Elektronikaco., van HongRuiXing (HuBei), Ltd (in HuBei-provincie wordt gevestigd), Horexs-Elektronika (HK) Co., Ltd (in HK wordt gevestigd) wordt, allen enkel gevestigd in verschilplaats om onze klantenvraag van ic substraatvervaardiging te ontmoeten die. Horexs levert verschillende soorten IC-substraatproducten. Hoog - kwaliteit en gunstige prijs. Wij zijn verheugd geweest om uw Onderzoek te krijgen en wij zullen terug aan zo spoedig mogelijk komen. Wij houden ons eerst aan het principe van „kwaliteit, de dienst eerst, voortdurende verbetering en innovatie om de klanten“ voor het beheer en „nul tekort, nul klachten“ als kwaliteitsdoelstelling te ontmoeten. Om onze dienst te perfectioneren, voorzien wij de producten van goede kwaliteit aan de redelijke prijs.

 

HOREXS Huizhou bouwde 2009 in

 

Capaciteit 15000sqm/Month, Tenting-proces, BT-materialen, L/S 35/35um,

Hoofdzakelijk verpakken de geheugen (BGA) substraten, delen van MEMS/CMOS/MiniLED/Sip/FCCSP substraten en anderen uiterst dun substraat.

 

HOREXS Hubei bouwde 2020 in

HOREXS-Hubei is geëngageerd aan de ontwikkeling die van IC-substraat in China, één van de hoogste drie IC-substraatfabrikanten in China ernaar streven te worden, en een IC-raadsfabrikant van wereldklasse in de wereld ernaar streven te worden. Technologie zoals L/S 20/20un, 10/10um.BT+ABF-materialen. Steun: De Draad van het draadsubstraat plakken het plakkend (BGA) Substraat Ingebedde (het substraat van Geheugenic) MEMS/CMOS, Module (rf, Radio, Bluetooth) 2/4/6L (1+2+1/2+2+2/1+4+1), Opbouw (Begraven/Blind gat) Flipchip CSP; Anderen ultraic pakketsubstraat.


Horexs is een professionele gevorderde het verpakkingsmateriaalfabrikant van de halfgeleiderselektronika van halfgeleider verpakkend substraat; De Producten van Horexs worden wijd gebruikt in IC-assembly&Semiconductorpakket (Sip/CSP/FCCSP/PBGA/LGA/FBGA/MEMS/CMOS/RF-Module enz.). Zoals Micro- BR substraat, Sensorsubstraat, FCCSP-pakketsubstraat, het substraat van de Vingerafdrukkaart en ander uiterst dun substraat.

Horexs werd opgericht in 2010, een totale investering van tien miljoen yuans, heeft nu meer dan 20 professionele technische personeel, worden techniekbeheer en technisch personeel meer dan 100 opgeleid met regelmatigheid, de maandelijkse productiecapaciteit van 3000 vierkante meters, planten een totale oppervlakte van 10000 vierkante meters, met inbegrip van druk, elektronische meting, die workshop stofvrije workshop volgens de bouw van hoge norm testen; Om aan de behoeften van van de de raadsconfiguratie van de hoge precisiekring de machine van de de hoge snelheidsboring van Hitachi, automatische galvaniserende productielijn, druk, blootstelling, ontwikkeling, ets, gelamineerde, gouden, gouden, hoge norm NC te voldoen een volledige reeks van productiemateriaal; Om ervoor te zorgen dat het product tarief honderd percenten, elektro metende machine, het vliegen sondetest, het testen materiaal voor fysieke of chemische analyseruimte kwalificeerde; De post van de opstellingsbehandeling van afvalwater en het milieubescherming systeem van de uitlaatgasbehandeling, de zware metalen door ionenuitwisseling van organisch afvalwater, complexe, geactiveerde koolstoffiltratie, chemische precipitatiemethode om de efficiënte normen van de behandelingslossing en een reeks van geavanceerde technologie te realiseren.

Horexs hangt hoogte aan - kwaliteitsproducten, snelle levering, de perfecte dienst, goede reputatie, flexibele marketing als stichting van de marktconcurrentie; Om in de Parelrivier te winnen vertrouwen op de Delta en overzee klanten en steunen. Verheug me op ook het werken met onze nieuwe klantensamenwerking, bereiken een win-win situatie, creëren een betere toekomst!

 

 

China HongRuiXing (Hubei) Electronics Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens